Over mij

Leuk dat je op mijn site komt kijken!

Ik ben Marlies Kock, ik woon en werk in ‘s-Hertogenbosch. Sinds kort ben ik in het gelukkige bezit van een fijne werkplek aan huis waar ik je op afspraak kan ontvangen.

Edelsmeden doe ik al bijna 15 jaar, ik kan er al mijn creativiteit en passie in kwijt. In Schoonhoven heb ik aan de bekende Vakschool de opleiding tot goudsmid gevolgd.

Alles wat ik maak is met liefde én met de hand gemaakt. Mijn stijl kun je omschrijven als robuust, stoer maar toch vrouwelijk en elegant. Ik houd van een beetje organische, ruwe oppervlaktes. Maar als jij houdt van strak en glad kan dat uiteraard ook. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals eerste gehalte zilver en goud, parels en echte edelstenen.

Ik heb niet echt een vaste collectie, alles maak ik in principe in opdracht. Mocht je zelf een idee hebben hoe jouw ring eruit moet komen te zien, dan maak ik hem graag voor jou. We kunnen ons uiteraard ook laten inspireren door bestaande ontwerpen en gaandeweg tot iets persoonlijks komen. Ook verwerk ik heel graag jouw oude of geërfde sieraden tot iets nieuws. Zo krijgt een oud sieraad een heel nieuw leven!